All inclusive zonvakantie Egypte. Vertrek in juni voor 8 dagen naar een prachtig 4* resort voorzien van een groot waterpark en met veel glijbanen. WAAUUW toffe deal!
Een heerlijke 8 daagse all inclusive zonvakantie Egypte voor 598,-,-

Deze all inclusive zonvakantie aanbieding is inclusief verblijf in het zeer goed beoordeeld resort: Jungle Aqua Park**** (beoordeeld met maar liefst een 8,6).

All inclusive zonvakantie Egypte met groot waterpark en veel glijbanen

Hoe leuk is het om in een echt waterpark te verblijven, ondervind het in Jungle Aqua Park, een jungle van zwembaden met waterglijbanen, waterspeeltoestellen en waterspuittoestellen. Tel hierbij je ruime bungalowkamer, comfortabele faciliteiten en een uitgebreid All Inclusive programma op en je hebt voldoende ingrediënten voor een geslaagde vakantie!

Jungle Aqua Park in Hurghada

Jungle Aqua Park is gelegen op 900 m van het strand. Je kunt gebruikmaken van het privéstrand van Jungle Aqua Park bij zusterhotel Dana Beach (gratis shuttle). Het oude centrum van Hurghada vind je op 19 km. Bij het hotel ligt een waterpark met maar liefst 35000m2 aan waterpret en is dagelijks toegankelijk voor gasten van Jungle Aqua Park.