Kom tot rust en geniet met deze heerlijke zonvakantie Kaapverdië op maar enkele uurtjes vliegen. Ga naar het bekende Santa Maria Kaapverdië!
Een heerlijke 8 daagse zonvakantie Kaapverdië voor vanaf 519 p.p.,-

Deze zonvakantie aanbieding is inclusief verblijf in het goed beoordeeld hotel: Agua Hotels Sal Vila Verde **** (beoordeeld met een 7,3).

De beste vakantiedeal vind je in April Mei . Geen boekingskosten

Heerlijke zonvakantie Kaapverdië

Tijdens je vakantie bij het 4* Agua Hotels Sal Vila Verde op het Kaapverdische eiland Sal verblijf je in je eigen appartement. Bij de appartementen horen zwembaden (met aparte kinderbaden) en een speeltuin. Je maakt er gratis gebruik van WiFi, zodat je eenvoudig de leukste bezienswaardigheden op het eiland kunt opzoeken.

Agua Hotels Sal Vila Verde ligt op het Kaapverdische eiland Sal. Toeristen die naar dit eiland afreizen zijn vooral op zoek naar rust. De populairste activiteiten voor toeristen zijn watersporten, wandelen en op het strand liggen.

Het strand ligt op ca. 1 km van Agua Hotels Sal Vila Verde. De restaurants, bars en winkels vind je in Santa Maria op ca. 3 km van het appartement. Op het strand bij Santa Maria worden diverse watersporten aangeboden waaronder surfen.