Last Minute Griekenland met verblijf in een prachtig hotel en suites**** Kreta. Verblijf voor 9 dagen in augustus voor een spotprijs van 239,-
Een heerlijke 9 daagse last minute zomervakantie Griekenland voor 239,-

Deze last minute zomervakantie aanbieding is inclusief verblijf in het zeer goed beoordeelde hotel: Aegean Sky Hotel and Suites **** (beoordeeld met maar liefst een 8,0).

Last Minute zomervakantie Kreta Griekenland

Welkom bij Aegean Sky Hotel and Suites in Malia. Het zandstrand ligt op 900 m van het hotel en de stad Heraklion op slechts 37 afstand. De dichtstbijzijnde stad vanuit het hotel is Ag.Nikolaos (30). Om uw verblijf zo comfortabel mogelijk te maken zijn airconditioning en receptie aanwezig. De medewerkers van dit 2 verdiepingen tellende hotel spreken Engels. Voor vervoer is er de mogelijkheid om een motor of auto te huren. Het hotel beschikt over een zoetwaterzwembad. Verfrissende drankjes worden aangeboden bij de poolbar. Parasols en ligbedden zijn verkrijgbaar tegen betaling op het strand en gratis bij het zwembad. Op korte afstand van het hotel vindt u toeristische informatie, bars en restaurants, taxistandplaatsen, centrum van de stad, bushaltes, winkels, disco en supermarkten.