Dagaanbieding – Ontdek Legoland en SEA LIFE met het hele gezin incl. overnachting bij Düsseldorf

Legoland® Discovery Centre Oberhausen
Voor twee of drie uren, neemt de wereld van Lego kleine ontdekkers mee op een kleurrijke reis vol met actie: in Miniland kan je alles zien van de Ruhr regio op een schaal van 1:45. Een hoogtepunt waarbij alle zintuigen worden geprikkeld is de 4D-biosscoop: Een reis naar een andere wereld met veel opwindende verrassingen en fascinerende special effects – niemand heeft het meer over 3D. In de fabriek kan iedereen zijn eigen Lego steen zelf maken en mee naar huis nemen als souvenir.
Voor meer informatie over o.a. de openingstijden, kun je klikken op deze link voor de website.
SEA LIFE
Het park omvat een interessante combinatie van attracties, aquarium en ontmoetingen met fascinerende dieren. Op het 8,5 hectare grote terrein in het SEA LIFE avonturenpark Oberhausen valt in fascinerende themawerelden veel te ontdekken. Naast een poolexpeditie naar de zuidpool en de ontmoeting met springerige ezelspinguïns wachten er heel veel avonturen.
Voor meer informatie over openingstijden, etc. kun je op deze link klikken.
Let op! Je dient als eerste Legoland te bezoeken. Hier krijg je je voucher voor SEA LIFE. Deze dien je binnen 6 maanden te verzilveren.
Volwassenen hebben bij Legoland® Discovery Centre Oberhausen alleen toegang als er minimaal één kind (onder de 17) bij is.

Van €98.00 voor €45.00