Doe eens wat anders en ontdek het indrukwekkende Dubai. Verblijf 8 dagen in LUXE, ga shoppen in het grootste winkelcentrum ter wereld of ontdek andere bezienswaardigheden! Ga eens naar Dubai.
Een heerlijke 8 daagse zonvakantie Verenigde Arabische Emiraten voor vanaf 673 p.p.,-

Deze zonvakantie aanbieding is inclusief verblijf in het zeer goed beoordeeld hotel: Ghaya Grand Hotel ***** (beoordeeld met maarleifst een 8,6).

De beste vakantiedeal vind je in Januari 2018 . Geen boekingskosten

Een indrukwekkende zonvakantieVerenigde Arabische Emiraten

Een prachtig hotel ‘Ghaya Grand Hotel’ welke maar liefst vijf sterren op haar naam heeft staan. Er zijn tal van faciliteiten aanwezig die het mogelijk maken om te genieten van dat welverdiende vakantiegevoel.

Ghaya Grand Hotel is gelegen aan de Emirates Road, dat zich vlakbij Sport City en Jumeirah Golf Estates bevindt. Wil je de rest van de stad zien? De taxi’s in Dubai zijn erg voordelig en het bus- en metronetwerk is zeer uitgebreid.

Wat je niet mag missen tijdens een verblijf in Ghaya Grand Hotel? In Downtown Dubai vind je het hoogste gebouw ter wereld (de 828 m hoge Burj Khalifa) en het grootste winkelcentrum ter wereld (de Dubai Mall, met 1.200 winkels!). In de oude stadsdelen van Dubai (Al Fahidi en Deira) kun je een bezoek brengen aan de gold- en spicesouk of een tochtje maken met een abra, een traditionele Arabische boot.

In de avonduren heb je meerdere opties. Breng een bezoek aan de immens grote fonteinenshow in Downtown Dubai, ga dure auto’s spotten op The Walk of ga uit in de levendige Dubai Marina.

Indrukwekkend…